SPELAVONDen

PRAKTISCHE INFORMATIE

πŸ“…

wanneer ?

De spelavonden van Spelhalla vinden in principe op elke tweede vrijdag en elke vierde zaterdag van de maand plaats, met een onderbreking in juli en augustus. Afwijkingen zijn mogelijk. Raadpleeg daarom steeds de agenda op deze website voor de laatste informatie.

πŸ•—

hoe laat ?

Tenzij anders aangegeven, beginnen de spelavonden telkens om 20u00 en eindigen we omstreeks middernacht. Het is mogelijk om later op de avond aan te sluiten, maar hou er rekening mee dat je dan mogelijk even moet wachten tot een lopend spel afgelopen is.

XL Spelavonden

In de herst en de winter houden we regelmatig ook XL spelavonden. Op die dagen gaan we al om 18u00 van start. Zo kan er af en toe al eens een langer of complexer spel op de tafel komen. De precieze datums vind je in onze agenda.

TO PLAY OR NOT TO PLAY?

In principe houden we in juli en augustus een zomerpauze maar als er zich in de dagen vooraf vier of meer jaarleden melden via de Whatsapp groep, kan de spelavond gewoon doorgaan.

🧭

Waar ?

Spelhalla heeft haar thuisbasis in het lokaal van KWB Ranst, Je kan het terrein het makkelijkst oprijden via de Boerenkrijglaan.Β 

Er is voldoende en gratis parkeergelegenheid bij het lokaal. Zorg er wel voor dat je niet parkeert op het grasveld of op de nabijgelegen vrachtwagenparking.

Tarieven

✨

Eerste deelname

Je eerste deelname aan een spelavond is steeds gratis. Daarna heb je de keuze uit een bijdrage per spelavond of een voordelig jaarlidmaatschap.

πŸ”‚

bijdrage per spelavond

πŸ”

JAARLIDMAATSCHAP

Β© Spelhalla spellenclub 2021-2023 Β Β | Colofon