Blij dat je meespeelt!

Welkom bij Spelhalla

Spelhalla is een spellenclub die twee keer in de maand samenkomt om een bordspel (of twee, of drie) te spelen. De naam en het logo zijn nieuw, de club zelf is dat allerminst. Al meer dan vijftien jaar hebben we onze thuisbasis in de Kempische gemeente Ranst en verwelkomen we iedereen die van een goed gezelschapsspel houdt op onze vaste spelavonden.

📅

Wij spelen in de regel elke tweede vrijdag en elke vierde zaterdag van de maand. De spelavond begint om 20u00 en eindigt omstreeks middernacht. Afwijkingen zijn mogelijk. Check daarom steeds even de agenda.

🧭

Spelhalla heeft haar thuisbasis in het lokaal van KWB Ranst. Je kan het terrein het makkelijkst oprijden via de Boerenkrijglaan

💶

Je eerste deelname aan een spelavond is steeds gratis. Daarna  heb je de keuze uit een bijdrage per spelavond of een voordelig jaarlidmaatschap. Bekijk hier alle tarieven of de voordelen voor jaarleden.

👨‍👩‍👧

Onze club wordt voornamelijk door adolescenten en volwassenen bezocht, maar ook gezinnen met oudere kinderen (vanaf ± 9 jaar) vinden ongetwijfeld hun gading in onze uitgebreide spellencollectie.

Of je nu een doorwinterde speler bent of slechts af en toe de veren van een speelvogel aantrekt, als je van een goed bord-, kaart- of dobbelspel houdt, ben je welkom aan onze speltafels.

Blij dat je meespeelt!

Aankondigingen en activiteiten

xl spelavonden

De dagen worden snel korter en natter, de avonden langer en kouder. Voor ons is dat het moment om weer enkele XL spelavonden in te lassen. Op die dagen start de spelavond al om 18u, al ben je ook later op de avond nog altijd welkom natuurlijk.  De volgende zijn gepland op zaterdagen 24 februari en 23 maart 2024

AFWIJKENDE SPELAVONDEN IN 2024

Op vrijdag 9 feburari is er geen spelavond.  Die avond wijken we maar wat graag voor de 40ste quizavond van onze vrienden van de KWB. Daarnaast spelen we in april  uitzonderlijk al op de derde zaterdag in plaats van vierde zaterdag van de maand. Dank voor jullie begrip!

NIEUW IN DE COLLECTIE

Hieronder vind je een overzichtje van de nieuwkomers in onze spellencollectie. Als je wilt weten wat we nog meer in de kast hebben staan, vind je ons volledig spellenaanbod op BoardGameGeek.

vrienden van spelhalla

© Spelhalla spellenclub 2021-2023  | Colofon