jaarleden

Jaarlidmaatschap

Je hoeft absoluut geen lid van Spelhalla te zijn om deel te nemen aan onze spelavonden en andere activiteiten, maar het is wel de gemakkelijkste en de goedkoopste manier als je ons regelmatig bezoekt. 

Voor slechts € 20,00 kan je als jaarlid aansluiten bij Spelhalla en heb je gedurende het hele kalenderjaar toegang tot alle spelavonden van Spelhalla en ben je vrijgesteld van de inviduele bijdragen per spelavond. Daarnaast geniet je als jaarlid van verschillende andere voordelen.

clubvoordelen

👨‍👩‍👧

GEZINSKORTING

Inwonende gezinsleden kunnen zo vaak ze willen, meespelen voor de spreekwoordelijke appel en ei. De bijdrage voor hen bedraagt € 1,00 per keer of € 10,00 voor het hele kalenderjaar.

🎲

SPELLEN ONTLENEN

Jaarleden van Spelhalla kunnen tijdens de spelavonden kosteloos spellen ontlenen uit de eigen collectie van de club. Elk jaarlid kan drie spellen per keer ontlenen gedurende een periode van één maand.

ONLINE SPELEN

Ook na corona houden we de Spelhalla-groep op Board Game Arena (BGA) graag in stand voor spontane speelmomenten of "voor het geval dat...".

Een account aanmaken is gratis. Jaarleden die ons hun gebruikersnaam op de site doorgeven, voegen we daar met veel plezier toe aan  onze spelerscommunity.

WINKELKORTING

Bovenop de voordelen hierboven vermeld, genieten jaarleden van Spelhalla ook van een ledenkorting op hun spelaankopen bij de volgende winkels: 

ADRIAENSEN SPECIAALZAAK

Jaarleden van Spelhalla genieten een korting van 10% op hun aankopen bij Adriaensen Speciaalzaak. Hiervoor volstaat het om je geldige lidkaart in de winkel te tonen. Gebruik het contactformulier op de website van de winkel om de ledenkorting ook te activeren voor online aankopen. Mogelijk word je gevraagd om een foto of scan van je lidkaart te bezorgen.

the mastermind

Jaarleden van Spelhalla genieten een korting van 10% op hun aankopen bij The Mastermind. Om van de korting te kunnen genieten, dien je bij het afrekenen van de bestelling op de website een persoonlijke kortingcode gebruiken. Die code kan je zelf aanvragen via het contactformulier op de website van de winkel. Mogelijk word je gevraagd om een foto of scan van je lidkaart te bezorgen.

© Spelhalla spellenclub 2021-2023   | Colofon